Lease

Met de lease-diensten van De Groene Kolenboer beschikt u over een duurzame energievoorziening zonder dat u voor een enorme, eenmalige investering komt te staan. U koopt de biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp niet, in plaats daarvan worden ze ter beschikking gesteld tegen een bepaalde vergoeding. U houdt werkkapitaal over, voorkomt een lening bij de bank en kunt wel uw bedrijfsvoering opzetten, voortzetten, verduurzamen of uitbreiden.

Is lease voor u de oplossing?

Dat hangt af van de situatie. Wat zijn uw wensen, ambities en uitdagingen? Wat heeft u precies nodig, hoe lang en hoeveel? Op basis van ons aanvraagformulier nemen onze adviseurs contact met u op. Pas als alles duidelijk is, komen we met een passende oplossing. Aanbieders van lease-mogelijkheden zijn talrijk. Ieder komt met andere sets van eisen en mogelijkheden. Onze specialisten maken deze inzichtelijk.

Download aanvraagformulier >>

Lease
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Voor investeerders

Coöperatie De Groene Kolenboer realiseert interessante projecten waarin ondernemers, particuliere beleggers en andere investeerders kunnen participeren.

Lees meer >>

Financiering van warmteprojecten

Een instapmodel waarmee u eenvoudig een financiering van warmteprojecten kunt aanvragen.

Lees meer >>

Warmtelevering voor bedrijven

Een uitgelezen kans: wij helpen bij het verduurzamen van uw warmtegebruik.

Lees meer >>


Groene Kolen tips

Bekijk alle tips >>

Schoonmaken

Laat uw pelletkachel en biomassaketel regelmatig goed schoonmaken en afstellen. Dat zorgt voor de meest optimale werking van uw kachel of ketel.

Rookkanaal

Zorg dat het rookkanaal tot voorbij de dakgoot komt. Dat vermindert de kans op overlast bij de buren.

Professional

Laat een pelletkachel of biomassaketel door een professional installeren.

Fijnstof

Koop een pelletkachel met een zo laag mogelijk minimaal vermogen. Daarmee kan de kachel op een lage stand blijven branden en voorkomt u dat de kachel onnodig uit- en aangaat. Dit voorkomt veel fijnsto