Lease

Met de lease-diensten van De Groene Kolenboer beschikt u over een duurzame energievoorziening zonder dat u voor een enorme, eenmalige investering komt te staan. U koopt de biomassaketel, pelletkachel of warmtepomp niet, in plaats daarvan worden ze ter beschikking gesteld tegen een bepaalde vergoeding. U houdt werkkapitaal over, voorkomt een lening bij de bank en kunt wel uw bedrijfsvoering opzetten, voortzetten, verduurzamen of uitbreiden.

Is lease voor u de oplossing?

Dat hangt af van de situatie. Wat zijn uw wensen, ambities en uitdagingen? Wat heeft u precies nodig, hoe lang en hoeveel? Op basis van ons aanvraagformulier nemen onze adviseurs contact met u op. Pas als alles duidelijk is, komen we met een passende oplossing. Aanbieders van lease-mogelijkheden zijn talrijk. Ieder komt met andere sets van eisen en mogelijkheden. Onze specialisten maken deze inzichtelijk.

Download aanvraagformulier >>

Lease
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Voor investeerders

Coöperatie De Groene Kolenboer realiseert interessante projecten waarin ondernemers, particuliere beleggers en andere investeerders kunnen participeren.

Lees meer >>

Financiering van warmteprojecten

Een instapmodel waarmee u eenvoudig een financiering van warmteprojecten kunt aanvragen.

Lees meer >>

Warmtelevering voor bedrijven

Een uitgelezen kans: wij helpen bij het verduurzamen van uw warmtegebruik.

Lees meer >>