Voor investeerders

Ook u kunt als ondernemer of particulier belegger participeren in projecten van De Groene Kolenboer. Voor investeerders kan dat op meerdere, voor u interessante, manieren.

Investeringsmaatschappij

Wilt u financieel en/of fiscaal rendement uit duurzame investeringen? Of wilt u uw positieve invloed verder vergroten? Participeer dan in de door De Groene Kolenboer beheerde investeringsmaatschap. Als beheerder van deze investeringsmaatschappij focussen we op duurzame energie- en groenprojecten. U participeert als een echte ondernemer en u wordt dus maat in een maatschap. Hierdoor kunt u maximaal gebruik maken van uw fiscale voordelen. Meer info.

Groen beleggen

De Groene Kolenboer werkt ook aan een initiatief om een regionaal Groenfonds op te richten, speciaal voor duurzame energie- en groenprojecten. Door in dit fonds te beleggen, stimuleert u de groei van duurzame bedrijven en projecten en helpt u bedrijven om positief te veranderen en duurzamer te worden. De overheid stelt als eis aan het Groenfonds dat haar doel en de feitelijke werkzaamheden ten minste voor 70% bestaan in het direct of indirect beleggen van vermogen in projecten in het belang van de bescherming van het milieu, waaronder natuur en bos, de zogeheten Groenprojecten. Meer info

Voor investeerders
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Financiering van warmteprojecten

Een instapmodel waarmee u eenvoudig een financiering van warmteprojecten kunt aanvragen.

Lees meer >>

Warmtelevering voor bedrijven

Een uitgelezen kans: wij helpen bij het verduurzamen van uw warmtegebruik.

Lees meer >>

Energieadvies

Laat u voorlichten over de maatregelen die u kunt nemen.

Lees meer >>