Samenwerkingspartners

De Groene Kolenboer werkt samen met andere (energie- en ondernemers)coöperaties. Dit kan op verschillende manieren:

  • Op projectbasis
  • Gecombineerd lidmaatschap
  • Lid worden bij elkaar

 

Op projectbasis samenwerken

Indien De Groene Kolenboer op projectbasis samenwerkt met een energiecoöperatie, dan wordt bijvoorbeeld samen een energieproject ontwikkeld. Er worden dan specifiek voor dat project afspraken gemaakt over de verantwoordelijkheden, vergoedingen en eventuele aanbreng fees.

Gecombineerd lidmaatschap

Bij gecombineerd lidmaatschap kunnen leden tegen een gereduceerd tarief zowel lid worden bij De Groene Kolenboer als bij een andere coöperatie. Hierdoor kunnen leden voordeel genieten bij beide organisaties of kunnen de coöperaties als samenwerkingspartners  activiteiten gezamenlijk uitvoeren voor hun gedeelde leden, waardoor kosten worden bespaard.

Lid worden bij elkaar

Indien de samenwerkingspartners volwaardig lid worden van elkaars organisatie, geldt dit incl. voordelen zoals winstdeling en deelname aan activiteiten. Een ondernemerscoöperatie kan dan bijvoorbeeld opdrachten uitvoeren onder de vlag van De Groene Kolenboer. De Groene Kolenboer kan onder de vlag van een energiecoöperatie projecten uitvoeren en daar de vruchten van plukken.

Onze huidige samenwerkingspartners

Momenteel werkt De Groene Kolenboer samen met de volgende coöperaties:

 

Wilt u meer weten over samenwerking met De Groene Kolenboer, neemt u dan contact met ons op!

 

Samenwerking met andere coöperaties
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Missie en Visie

De missie en visie van onze coöperatie betreft de instandhouding en verbetering van het landschap; promotie en exploitatie duurzame energievoorzieningen

Lees meer >>

Ondernemersleden staan centraal in onze coöperatie

De Groene Kolenboer versterkt de hout-productieketen. Draag bij aan duurzame energievoorziening en genereer samen meer omzet.

Lees meer >>

Social Enterprise

Coöperatie De Groene Kolenboer is een social enterprise en maakt zich sterk voor een sterk landschap, mooie natuur en duurzame energievoorziening.

Lees meer >>