Lid worden

Stoere Stokers Community

Het lidmaatschap van De Groene Kolenboer staat open voor iedereen. Door uw lidmaatschap wordt u abonnementhouder en lid van de Stoere Stokers Community. Daarmee kunt u genieten van inkoopacties, deelnemen aan evenementen en eventueel participeren in projecten. Als lid hoeft u zelf niet op houtpellets te stoken. Ook wie op een andere wijze wil bijdragen aan de doelstellingen van de coöperatie (zoals landschapsontwikkeling) is van harte welkom. Voor meer informatie over lidmaatschap van De Groene Kolenboer neemt u direct contact op met ons via ons contactformulier.

Landschapsbijdrage

Iedere abonnee draagt bij aan de doelstellingen van de coöperatie door het afdragen van een zogenoemde landschapsbijdrage van slechts 50 euro per jaar en door het afnemen van producten en/of diensten. Wilt u abonnementhouder worden? Vul dan het lidmaatschapsformulier in of neem contact op.

Bepaal ons beleid in de Raad van Advies

De inbreng en betrokkenheid van de achterban van de coöperatie is voor ons van groot belang. Abonnementhouders zijn vertegenwoordigd in de Raad van Advies en bepalen daarmee mede het beleid van de coöperatie. Daarbij staat het belang van de coöperatie en diens maatschappelijke doelstelling centraal. De Raad adviseert het bestuur en de Algemene Leden Vergadering over het inhoudelijk functioneren van de organisatie.

Lidmaatschap voor ondernemers

De coöperatie is ingericht als een onderneming. De verwachting is dat hierdoor tot in lengte van jaren een stabiel businessmodel kan worden gehandhaafd, waarmee de doelstellingen van de coöperatie kunnen worden gewaarborgd. De ondernemersleden vormen het uitvoerende werkapparaat van onze coöperatie. Zij zorgen samen voor het oogsten van landschapshout en levering van de houtpellets, houtchips en andere producten en diensten. Hiermee kunnen inkomsten worden gegenereerd voor zowel henzelf als voor de coöperatie. Ook geven zij advies over bijvoorbeeld pelletkachels en biomassa ketels. Voor meer informatie over ondernemerslid van De Groene Kolenboer leest u hier verder of neemt u contact op met ons bestuur of via ons contactformulier.

Stoere stokers community online

Wij werken er dagelijks aan om deze Stoere Stokers community te laten groeien binnen de regio. Dit doen wij online o.a. via LinkedIn, Facebook en Twitter.

Lid worden Stoere Stokers Community
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Ondernemersleden staan centraal in onze coöperatie

De Groene Kolenboer versterkt de hout-productieketen. Draag bij aan duurzame energievoorziening en genereer samen meer omzet.

Lees meer >>

Social Enterprise

Coöperatie De Groene Kolenboer is een social enterprise en maakt zich sterk voor een sterk landschap, mooie natuur en duurzame energievoorziening.

Lees meer >>

Inkoopactie

Koop samen met uw buren of vrienden en krijg een interessante korting

Lees meer >>