Groenadvies

Wilt u een landschap herinrichten, versterken of een andere functie geven. Onze leden helpen u graag.Dat begint al met de planning achter het bureau. Bij veel ontwikkelingen in het buitengebied is een beheer-, landschaps- of inrichtingsplan gewenst. Een goede ruimtelijke en landschappelijke inpassing is erg belangrijk. Onze leden zijn gewend dergelijke plannen op te stellen en leggen de contacten met betrokken partijen zoals de gemeente en de provincie.

Beheersplan

Het beheer van zowel het landschap als van (nieuwe) natuur is van groot belang voor het behoud ervan. Om bestaande en nieuwe elementen in het landschap en de natuur op de juiste manier te kunnen beheren is vaak een beheerplan gewenst.Wij kunnen in overleg met u voor de door u aangegeven elementen een passend beheerplan maken, waarbij ook de kosten in beeld gebracht kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij tevens zorg dragen voor het uitvoeren van de beheersmaatregelen.

Groenadvies
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Groendiensten

De Groene Kolenboer biedt u dé specialisten op het gebied van groendiensten. Laat uw groendiensten ook door professionals van De Groene Kolenboer uitvoeren!

Lees meer >>

Energieadvies

Laat u voorlichten over de maatregelen die u kunt nemen.

Lees meer >>

Groenbeheer

Groenbeheer met een goed beheersplan, goed voor duurzame ontwikkeling van het landschap.

Lees meer >>