Disclaimer

De informatie op de website van De Groene Kolenboer is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Groene Kolenboer streeft er naar de website voortdurend te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud steeds juist, volledig of actueel is.

De Groene Kolenboer is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Daarnaast aanvaarden wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Deze website bevat links naar websites van derden die niet door De Groene Kolenboer gecontroleerd en of onderhouden worden. Voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites is De Groene Kolenboer dan ook niet aansprakelijk.

De Groene Kolenboer bezit het auteursrecht op de informatie die via www.degroenekolenboer.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie - anders dan voor persoonlijk of niet commercieel gebruik - te verspreiden of te kopiëren zonder toestemming van De Groene Kolenboer.

Disclaimer
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Lees meer >>

Privacy

Privacy

Lees meer >>

Cookies

Cookies

Lees meer >>