Agenda

Gedurende het jaar organiseert De Groene Kolenboer voor haar leden en overige geinteresseerden diverse evenementen in het kader van onderwerpen zoals 'duurzame energie', 'landschapsbeheer' en 'natuurontwikkeling'.

Op dit moment staan de volgende evenementen op de agenda:

Agenda 'VORST'
DatumOmschrijvingLocatie
7 december 2017Lokaal VORST inloopspreekuur: 

De Groene Kolenboer biedt u informatie over haar coöperatie-activiteiten, investeringsprogramma, gebruik van pelletkachels en duurzame energieproductie. Krijg persoonlijk advies of schrijf u in voor een lokale inkoopactie voor houtpellets.

Nader te bepalen

10 oktober 2017VORST'17

Een dag met volop informatie en inspiratie over landschapsverbetering, energiebesparing en het stoken met pelletkachels en biomassaketels. Hiervoor zijn speciaal workshops, demonstraties en een symposium georganiseerd. Naast deze workshops en demonstraties kunt u ook gaan boogschieten, whiskyproeven en een masterclass bierbrouwen volgen. Oftewel, VORST’17 heeft voor ieder wat wils. Ook krijgt u volop de gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje bij DAVO Bieren Stadsbrouwerij en Proeflokaal in Deventer.

Het middagprogramma is bestemd voor de zakelijke markt, maar vanaf 17:30 uur is iedereen welkom!
Gedurende de hele dag kunt u zich inschrijven voor gezamenlijke inkoopacties voor houtpellets, biomassaketels en pelletkachels.

Davo Bieren

Sluisstraat 6

Deventer

 

Agenda
  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail

Lid worden Stoere Stokers Community

Lid worden van De Groene Kolenboer is mogelijk voor iedereen. De coöperatie biedt bovendien omzet voor ondernemersleden.

Lees meer >>

Inkoopactie

Koop samen met uw buren of vrienden en krijg een interessante korting

Lees meer >>

Voor investeerders

Coöperatie De Groene Kolenboer realiseert interessante projecten waarin ondernemers, particuliere beleggers en andere investeerders kunnen participeren.

Lees meer >>