Gezamenlijke duurzaamheidsborrel bedrijfsleven Stedendriehoek

Vorstelijk onthaal op 10 oktober bij DAVO bieren

De dag van 10 oktober staat in het teken van duurzaam, vlammen en diverse brouwsels. Rabobank Salland, MKB Deventer en VNO-NCW Stedendriehoek nodigen hun leden, klanten en relaties uit voor een gezamenlijke netwerkborrel / duurzaamheidsborrel tijdens het event VORST’17 bij DAVO Bieren te Deventer. Daarmee wordt het evenement echt iets dat u niet wilt missen op de ‘Dag van de Duurzaamheid’. Het belooft een informatieve en inspirerende dag te worden met workshops en activiteiten voor zowel zakelijke als particuliere bezoekers.

Hout is het centrale thema

Het evenement richt zich met name op duurzaam landschapsbeheer en energie. Speciale aandacht gaat uit naar duurzaam stoken op houtpellets gemaakt van lokaal geoogst hout. Een viertal inhoudelijke sprekers nemen u mee in de boeiende wereld van het ons omringende landschap, duurzame energie en het verantwoord inzetten van biomassa.

Vlammend einde van de dag

Het middag programma richt zich vooral op de zakelijke markt, maar voor hen die ’s middags geen tijd hebben is het avondprogramma op zowel bedrijven als particulieren gericht. Er zijn masterclasses van Wagging Finger Distellery en Davo Bieren en er zijn diverse inhoudelijke workshops. U kunt ook boogschieten met buren, collega’s of collega-ondernemers en uw trek stillen met lekkere hapjes van de barbecue gestookt op houtpellets. Het gehele programma en aanmeldformulier vindt u op www.vorst.nl.

Leden van MKB Deventer kunnen zich aanmelden met de relatiecode vorst17mkbdev.

Leden van VNO-NCW Stedendriehoek kunnen zich aanmelden met de relatiecode vorst17vnoncw.

Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober wordt door heel Nederland de Dag van de Duurzaamheid georganiseerd. VORST’17 en andere duurzame activiteiten die georganiseerd worden door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden laten zien dat duurzaamheid noodzakelijk maar ook winstgevend is.

  • Deel deze pagina: 
  • WhatsApp
  • Mail
Gezamenlijke duurzaamheidsborrel bedrijfsleven Stedendriehoek